Kysy asuntokohteistamme numerosta 040 535 0822

Ennakkomarkkinointi

Savolanrinne - Lieto Ilmarinen

Liedon Ilmarisiin rakennetaan moderneja paritaloja. Koteihin virtaa valoa koko huoneiston mittaiselta ikkunaseinältä, ja ilta-auringon säteistä voi nauttia länteen aukeavalta omalta terassilta.

Savolanrinteen arkkitehtuurissa on panostettu selkeään skandinaaviseen ilmeeseen, joka antaa asukkaille hyvät lähtökohdat omannäköisen kodin suunnittelulle ja sisustamiselle. Asunnot rakennetaan yhteen tasoon, mikä lisää mukavasti tilantuntua ja on valttikortti myös jälleenmyyntiä ajatellen.

Kohteen sijainti lähellä Liedon ja Turun rajaa on erinomainen. Turun jokirantaan on alle kymmenen kilometriä sekä seutuliikenteen pysäkki on välittömässä läheisyydessä, josta on suorat yhteydet Turun kauppatorille.

Luonnon ja ympäröivän vanhemman asutuksen lomassa ovat ulkoilumaastot lähellä. Kauppakeskus Myllyyn on kätevä yhteys Ohikulkutietä pitkin. Ilmaristen
yhtenäiskoulu on 900 metrin päässä kotiovelta, ja päiväkotipalveluita on välittömässä läheisyydessä tarjolla useampikin. Liedon kunta tarjoaa myös ruotsinkielisiä päivähoitopalveluita.

Lisähintaan uuteen kotiinsa saa lisävarusteita muutostyöaikataulun mukaan.

Kohteen alustava valmistumisajankohta on keväällä 2018.

Lue tarkemmat tiedot esitteestä

Huoneistotyypit ja neliöt

Huoneita

3 h + k + sauna

Neliöt

77,5 m2

Hinta

235 000 €
(mh. 85 000 € + vo. 150 000 €)