Korkealaatuista rakentamista yli 40 vuotta

Rakennus-Salama Oy on perustettu vuonna 1977. Perheyrityksemme arvoihin ovat aina kuuluneet hyvä asiakaspalvelu, luotettavuus ja korkealaatuinen lopputulos, joka näkyy kaikissa toteuttamissamme kohteissa. Yrityksemme laadukas toiminta perustuu pitkän kokemuksemme lisäksi koulutettuun ja sitoutuneeseen henkilökuntaamme, jonka vaihtuvuus on erittäin vähäinen. Lisäksi nopea päätäntäketjumme tekee meistä dynaamisen ja ketterän toimijan. Toimintamme on asiakaslähtöistä, kustannustehokasta ja läpinäkyvää.

Rakennus-Salama Oy:n yrityshistoria:

  • Insinööritoimisto V.A. Salama T:mi, perustettu 25.02.1977, Ky:ksi 1985, Oy:ksi 1989, ja se toimii rakennuttamis- ja kiinteistönjohdon aloilla Rakennus-Salama Oy:n tytäryhtiönä.
  • Rakennus-Salama Oy, perustettu 1980, eriytetty kiinteistönomistusten osilta 1990, jolloin muutettu rakennusurakoinnista vastaavaksi emoyhtiöksi.

Yritystiedot

Perustettu 1977
Toimitusjohtaja Jori Salama
Toimihenkilöitä 7
Työntekijöitä 20
Toimialue Etelä-Suomi
Puhelin +358 2 273 5800
Katuosoite Telekatu 12
Postiosoite FIN-20360 Turku
Sähköposti toimisto@rakennus-salama.fi
Toimiala Asuntorakentaminen
Julkisten rakennusten rakentaminen
Teollisuusrakentaminen
Vaativat saneeraukset
Maa-, kallio- ja kunnallistekninen rakentaminen
Silta-, pohja- ja vesirakentaminen
Teollisuuden huolto- ja kunnossapitopalvelut
Laatu Käytössä on yrityskohtainen laatujärjestelmä.
Yhtiölle on myönnetty Rakentamisen Laatu Ry:n rakennusyrityksen pätevyystodistus.
www.rala.fi

Rakennus-Salama Oy:n dokumentoidun laatujärjestelmän päätoiminnot ovat:

1. Johtaminen

Rakennus-Salama Oy on perheyritys, jonka omistuspohja on selkeä. Päätökset tehdään asiakasläheisesti, nopeasti ja tehokkaasti. Perusarvoina pidetään korkean yleisen laatutason saavuttamista ja sopimusten tinkimätöntä noudattamista.

2. Tarjoustoiminta

Urakointikeskeisyydestä johtuen Rakennus-Salama Oy:llä on vankka asiantuntemus kustannusarvioiden laadinnasta. Lisäksi tarjouslaskentaa kehitetään ja ylläpidetään jatkuvasti mm. jälkilaskennalla.

3. Hankinta

Rakennus-Salama Oy:llä on kattava ja luotettava, tavarantoimittajista ja alihankkijoista koostuva yhteistyökumppani­verkosto. Alihankintasektorilla panostetaan ammattitaitoon ja materiaalien ensiluokkaisuuteen.

4. Tuotannon valmistelu

Tuotannon valmistelulla ja suunnittelulla varmistetaan aikataulujen ehdoton pitävyys, laadunohjaus ja työturvallisuus. Työmaakohtaisia laatusuunnitelmia seurataan ja tarvittaessa täydennetään koko rakennuskohteen ajan.

5. Rakentaminen

Korkea ammattitaitovaatimus, työvaiheiden tiukka laadunohjaus ja valvonta kaikissa työmaalla suoritettavissa rakennusvaiheissa varmistavat laadukkaan ja sopimusten mukaisen lopputuloksen.

6. Takuu

Rakennus-Salama Oy vastaa takuuaikaisista velvoitteistaan ja varmistaa asiakkaansa tyytyväisyyden. Ensisijaisesti pyritään "valkoisiin" takuutarkastus­pöytäkirjoihin.

"Rakentamisen Laatu RALA ry:n arviointilautakunta myönsi Rakennus-Salama Oy:lle toimintatapojen hyväksynnän yritystason laajuudessa helmikuussa 2006. RALA:n hyväksyntätodistus oli järjestysnumeroltaan 51."

Julkiset kohteet

Julkishallinnon luotettava kumppani

Meillä on pitkä kokemus julkishallinnollisten kohteiden toteuttamisesta. Yrityksemme osaamisen, historian, kokoluokan, referenssien sekä vakavaraisuuden ansiosta pystymme toteuttamaan minkä tahansa julkishallinnollisen kohteen. Julkishallinnon toimijat ovat tärkeitä asiakkaitamme, joille toteutamme kohteita joka vuosi.

Olemme rakentaneet kohteita kaupungeille ja kunnille, seurakunnille sekä valtiolle. Monipuoliset kohteet vaihtelevat oppilaitosten, päiväkotien, sairaaloiden ja vanhainkotien uudisrakentamisesta saneerauksiin ja laajennuksiin. Työn erityispiirteenä on usein rakennusaikainen asiakaskäyttö, joka tulee huomioida erityisenä hienovaraisuutena.

Teollisuuskohteet ja liikerakentaminen

Projektijohtamisen osaaja

Toteutamme toimitilarakentamisen projektihankkeita valtakunnallisesti. Olemme erikoistuneet vaativien erikoistoimitilojen toteuttamiseen sekä uudisrakennusprojekteina että saneeraustoteutuksina esimerkiksi tilojen käyttötarkoituksen muuttuessa.

Hanke voidaan toteuttaa asiakkaan toivomassa laajuudessa. Tarvittaessa toimimme avaimet käteen -kumppanina huolehtien rahoituksesta, tontin hankinnasta, rakennuttamisesta, suunnittelusta, urakoinnista sekä kiinteistön ylläpidosta, jolloin asiakas vuokraa käyttötarkoitusta varten toteutetut tilat käyttöönsä.

Olemme toteuttaneet muun muassa paloasemia ja vaativaan tekniseen käyttöön rakennettuja toimitiloja, joissa esimerkiksi lämpötila ja kosteus ovat tarkoin säädeltyjä.